پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3099
-
الف
+

وزیر ارشاد در افتتاحیه جشنواره فجر 37 صحبت نکرد!

با آغاز مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، سی و هفتمین جشن سینمای ایران رسما آغاز شد.

با آغاز مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر، سی و هفتمین جشن سینمای ایران رسما آغاز شد.

به گزارش آی فیلم، پس از سرود ملی ایران و تلاوت قرآن، منصور ضابطیان، مجری مراسم به اعتبار این که جشنواره فیلم فجر، تحویل سال سینمای ایران است، با تلاوت دعای تحویل سال، مراسم را آغاز کرد. 

امشب مراسم افتتاحیه سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر با پخش سرود جمهوری اسلامی و تلاوت آیاتی از قرآن کریم در پردیس تئاتر تهران با حضور برخی از هنرمندان و سازندگان فیلم‌های شرکت کننده در جشنواره و نیز جمعی از مردم آغاز شد.

آغازگر این مراسم پخش تصاویری از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود و سپس ابراهیم داروغه زاده دبیر جشنواره، در اظهاراتی مکتوب با خوش آمدگویی به مردم جنوب تهران که پذیرای مراسم افتتاحیه شده‌اند و گرامی داشت یاد و نام حضرت زهرا (س)،بیان کرد: سینمای ایران پیام نجابت، صداقت و درستکاری است و خود بزرگترین دستاورد انقلاب و مظهر شعار استقلال آزادی و جمهوری اسلامی است. 
او در متن  کامل  صحبت‌های خود با اشاره به چهلمین سال پیروزی انقلاب گفت: به همه سروران عزیز، مهمانان ارجمند و هنرمندان گرامی و مردم عزیزمان خصوصا اهالی گرانقدر جنوب تهران که امسال میزبان ما شدند خوش آمد می‌گویم. آمده‌ایم که سهم کوچکی از آن همه تلاش‌شان برای پیروزی انقلاب اسلامی را قدرشناسی کنیم. در این مناطق تهران کوچه به کوچه که نه حتی خانه به خانه نام شهیدانمان نام گذاری شده است و ما آمده‌ایم تا بگوییم به ایثارهای و فداکاری‌های شمایان در جای جای میهن عزیزمان ایران است که سینمای ایران جان گرفت، رشد کرد، بالغ شد و امروز افتخار آفرین برای این مرز و بوم شده است. 
وی افزود: سینمای ایران اکنون و در چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی از دور دست‌های ایران تا سراسر جهان پیام آور نجابت، انسانیت، صداقت، درستکاری و همه‌ی فضایل است. ادعای بزرگی نیست اگر بگویم سینمای نوین ایران خود بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی است و مظهر شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی به معنای واقعی آن است. آوازه افتخارات سینمای ما در همه ی جهان طنین انداز است و این سینما به سهم خود همه ی تلاش خود را کرده است که ندای آزادی و آزادگی باشد. 
داروغه زاده گفت: به پیروی از وصیت امام راحلمان که دردمند و آرمان خواه است و به فرموده رهبر عزیزمان کلید توسعه کشور است. چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به همه ی شما مردم عزیز، هنرمندان و سیینماگران تبریک می گویم و امیدوارم روزهایی سرشار از طراوت و جوشش که در آثار امسال جشنواره نمایان است، در این ایام داشته باشیم. قدردان محبت همه ی همکارانم در ستاد برگزاری و همه ی سرورانم در سازمان سینمایی و وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم که این جشنواره حاصل کمک و حمایت همه ی این عزیزان است.

وزیر ارشاد ترجیح داد در مقابل هنرمندان سخن نگوید و ضابطیان در این خصوص گفت: دوست داشتیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم چند کلامی صحبت کنند اما ایشان گفتند در جایی که هنرمندان حضور دارند باید بیشتر شنونده باشیم تا گوینده.

 

معرفی برگزیدگان مسابقه تبلیغات:

سیمرغ بلورین بخش عکس با حضور داوران این بخش به حبیب مجیدی برای فیلم «بمب یک عاشقانه» تعلق گرفت.
سیمرغ بلورین بهترین پوستر هم به طاها ذاکر برای فیلم «کوپال» اهدا شد.
سیمرغ بلورین بهترین آنونس در جشنواره سی و هفتم فجر هم به روح اله موحدی برای ساخت آنونس فیلم «گرگ بازی» تعلق گرفت که او سیمرغ را به همسرش تقدیم کرد.

در ادامه مراسم افتتاحیه‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر به پخش کلیپی با آهنگی از همایون شجریان و یادی از هنرمندان درگذشته سینما در یک‌سال اخیر اختصاص داشت که به منوچهر پوراحمد، سیماحاجی خانی، حمید ریسباف، فریده صابری، محمد توکلی، بیتا شباهنگ، همایون شهنوازی، لوون هفتوان، مهدی قبادی، بهرام زند، اسدالله کفافی، حسین شهاب، ناصر چشم آذر، محمد حیدری، هوشنگ آزادی ور، شعبانعلی اسلامی، صدرالدین شجره،ایرج صفدری، عزت الله انتظامی، محمد عبادی، شیر ضیاالدین دری، مهدی ارین‌نژاد، سعید کنگرانی، حسین عرفانی، یدالله صومدی، پرویز تاییدی،احترام سادات حبیبیان، پیام صابری، فرج الله حیدری، ناصر انتظاری، حسین محب اهری می توان اشاره کرد.

ادامه مراسم به نکوداشت زنده‌یاد عزت الله انتظامی اختصاص داشت که کلیپی از صحبت‌ها، عکس‌ها و تصاویری از نقش‌آفرینی‌های این هنرمند پخش شد.

 

بزرگداشت عزت‌الله انتظامی با حضور مجید انتظامی:

پس از پخش کلیپ هنرمندان فقید سینما، منصور ضابطیان بریده‌ای از کتاب خاطرات عزت‌الله انتظامی را خواند تا بعد از آن پخش ویدئویی از نقش‌آفرینی‌های زنده‌یاد انتظامی مقدمه‌ای باشد برای آیین نکوداشت آقای بازیگر سینمای ایران.

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی سرپرست سازمان سینمایی و ابراهیم داروغه‌زاده دبیر جشنواره سی‌وهفتم برای این بخش روی سن حاضر شدند و پس از آن مجید انتظامی فرزند عزت‌الله انتظامی به صحنه دعوت شد.

مجید انتظامی حین دریافت هدایای مرتبط با آیین نکوداشت عزت‌الله انتظامی در سخنانی کوتاه گفت: امیدوارم امسال سال پرباری برای سینمای ایران باشد و تشکر می‌کنم از خانه سینما که در این مدت ما را تنها نگذاشتند.

ضابطیان در ادامه از دعوت از وزیر ارشاد برای سخنرانی کوتاه خبر داد و اینکه سیدعباس صالحی در پاسخ گفته است؛ «در جایی که هنرمندان حضور دارند ما باید بیشتر شنونده باشیم» این اظهارنظر وزیر ارشاد با تشویق حاضران در سالن مواجه شد.

 

بزرگداشت عزیز الله حمیدنژاد:

در ادامه‌ی مراسم افتتاحیه‌، بزرگداشت‌ عزیز الله حمیدنژاد کارگردان سینما با حضور علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و علیرضا شجاع نوری (بازیگر و تهیه‌کننده سینما) برگزار شد.

در ابتدای این بخش از تقدیر، فیلمی که به مناسب بزرگداشت عزیز الله حمیدنژاد ساخته شده بود،پخش شد.
شجاع نوری درباره حمیدنژاد گفت: من با او هم کار کرده‌ام و هم سفر رفته‌ام. سال ۶۱ که آقای سیف الله داد اولین فیلمش را می‌ساخت ما هر دو دستیارش بودیم و بعد در نیویورک برای نمایش فیلم «هور در آتش» آقای حمیدنژاد با هم همسفر بودیم و این آخر که در سریال «بانوی عمارت» دوباره همکار شدیم. 
او افزود: آقای حمید نژاد یکی از شخصیت های دوست داشتنی و مثل چتری سیاه در هوایی بارانی است که آدمی را از خیلی چیزها حفظ می‌کند. من تا الان غیر از خیر از او ندیده‌ام.

علیرضا تابش هم در سخنانی گفت: آقای حمیدنژاد در ۲۰ سالگی کارش را در کنار آقای داد شروع کرد و ثمره این ۴۰ سال، فیلمهایی به یادماندنی شده که در خاطره تماشاگران ایرانی و خارجی مانده است؛ فیلمهایی که گاهی برخی خارجی‌ها تصور می‌کردند در استودیو ساخته شده و نه در مناظر و مناطق طبیعی کشورمان.

سپس عزیز الله حمیدنژاد گفت: من از نظر کمی ‌و کیفی کارهایم آنقدر نیست که احتیاج به این مراسم باشد و دوست داشتم زمانی اینجا می‌آمدم که فیلم های بیشتری برای مردم می‌ساختم. البته می خواستم بیشتر فیلم بسازم اما سختی های بود که اجازه نداد. با این حال هرکدام از کارهایم را با عشق ساختم ‌و سراغ ساخت هر فیلمی نرفتم. در این بین از همسرم تشکر می‌کنم که اجازه نداد من هر فیلمی را بسازم. 

او از مسعود مهرابی، هوشنگ گلمکانی، خسرو دهقان و حمید صدیقی به عنوان منتقدانی که در زمان ساخت فیلم اولش او را حمایت کردند که منجر به انگیزه گرفتن او شد؛ قدردانی کرد.

 

بزرگداشت ابراهیم حقیقی:

بزرگداشت ابراهیم حقیقی در ادامه با پخش فیلم بزرگداشت این هنرمند همراه شد و سپس مجری مراسم از رسول صدرعاملی، آتیلا پسیانی و علی اکبر صادقی دعوت کرد تا برای این بزرگداشت روی صحنه بیایند.

علی اکبر صادقی (هنرمند عرصه‌ی تجسمی) حقیقی را هنرمند برجسته نامید.

صدر عاملی هم گفت: ما پوستر را برای فروش فیلم نمی‌خواستیم چون پوسترها هویت فیلم هستند و خوشحالم که در این دهه‌ها بیشترین همکاری را با او داشتم. 
او اضافه کرد: خواهش می‌کنم همه گرافیک را جدی بگیرند، آن هم در دنیایی که کپی پیست رواج یافته است.
آتیلا پسیانی هم بیان کرد: خوشحالم برای اهدای تندیس یادبود :ابراهیم ‌عزیز" اینجا هستم. تناسبی که بین فکر و اجرا در آثار ابراهیم عزیزم هست اعجاب آور است و او نظم را علاوه بر کارهایش بلکه در امور صنفی هم دنبال می کند.
حقیقی هم با ابراز خوشحالی از برپایی این تقدیر، گفت: از دومین جشنواره که پوستر کشیدم همراه جشنواره فجر شدم و بعد با طراحی تندیس ادامه پیدا کرد تا به امروز که سیمرغ به هنرمندان‌ اهدا می‌شود.

وی ادامه داد: زندگی آدمها همیشه پر از خوشی و حسرت است و خوشی من بودن کنار هنرمندانی همچون خسرو خسروشاهی، عباس گنجوی و فاطمه معتمدآریا است که خوشحالم بسیار کارهای مشترک با او دارم و نیز این سه بزرگوار و آقای شجاع نوری که اینجا حضور دارند و همچنین یاد می کنم از آقای بهشتی که طراحی سیمرغ، زمان ایشان بود.‌

حقیقی  افزود: اما حسرتم این است که در بین این تقدیرها جای عزت الله انتظامی خالی است که تفکر و بودنش برای خانه هنرمندان ایران که امسال ۲۰ سال از تاسیس آن می‌گذرد، راهگشا بود.

بزرگداشت فاطمه معتمدآریا

همایون اسعدیان، علیرضا رئیسیان و رضا کیانیان در بخش بعدی مراسم برای بزرگداشت فاطمه معتمدآریا روی صحنه آمدند.

رضا کیانیان در این بخش گفت: خیلی خیلی خوشحالم برای بزرگداشت سیمین روی صحنه آمده‌ام و  فکر می‌کنم خیلی دیر این مراسم برگزار می‌شود. من وقتی وارد سینمای ایران شدم فاطمه معتمدآریا یک ستاره تمام عیار بود.

همایون اسعدیان به‌عنوان سخنران بعدی این بزرگداشت گفت: سینمای ایران در سال‌های بعد از انقلاب خیلی فضای مورد اعتمادی نداشت. مردم نگاه خوبی به سینما و آنچه پشت صحنه می‌گذشت نداشتند. دوستان بسیاری تلاش کردند تا شأن و منزلت واقعی این حرفه به آن بازگردد و مردم بدانند می‌توانند به محیط سینما اعتماد کنند. این را مدیون بازیگرانی مانند فاطمه معتمدآریا هستیم که آنچنان صمیمیتی را به سینما آورد که همه ما به خصوص من مدیون او هستیم. آینده سینمای ایران به افرادی همچون فاطمه معتمدآریا افتخار خواهد کرد.

علیرضا رئیسیان هم گفت: چطور ممکن است در شرایطی خداوند به یکی بگوید هوایت را دارم. از ۶ بزرگداشت امشب، ۵ نفر در فیلم اول من «ریحانه» حضور داشتند و این افتخاری برای من است. جایی خواندم خداوند در دوشکل ممکن است لبخند بزند؛ یکی زمانی که عده‌ای می‌خواهند کسی بزرگ نشود و او می‌شود و دیگری برعکس. یکی از این نمونه‌ها که مردم کسی را از ته دل دوست دارند همین فاطمه معتمدآریا است.

وی افزود: سه خصلت اساسی در وجود معتمدآریا هست؛ اول اخلاق حرفه‌ای، دوم درک بالا از نقش و سوم شعور اجتماعی بسیار بالا که یک نخبه می‌تواند داشته باشد. این سه خصلت اگر در کسی باشد حتما آدم بزرگی است و خوشحالم امشب برای یک آدم بزرگ بزرگداشت گرفته‌ایم.

پس از این سخنان، فاطمه معتمدآریا با تشویق حضار روی صحنه حاضر شد و گفت: احترام ویژه قائلم برای همه همکاران خانمم و دست تک‌تک‌شان را می‌بوسم. خوشحالم به‌عنوان یک زن می‌توانم گوشه‌ای از احساسات انسانی خو را با ابزار سینما با مردمم به اشتراک بگذارم. راستش خیلی سخت بود بپذیریم که اینجا بیایم؛ نمِی‌خواهم بگویم گلایه دارم اما جای کسانی را اینجا خالی می‌کنم مثل آقای بهرام بیضایی که سهم بالایی در فرهنگ و هنر این سرزمین دارند. نمی‌خواهم ابراز ناراحتی کنم از اینکه استاد شفیعی کدکنی را به کلاس درس راه نمی‌دهند!

وی افزود: بزرگترین خوشحالی امشب برایم این است که خانواده محترم و دوست‌داشتنی سینمای ایران اینجا جمع هستند و من سهم کوچکی در این جمع شدن دارم. باعث افتخارم هست که همه تیغ‌های تیز سیاسی و اجتماعی و فرهنگی به سمت سینمای ایران است چراکه سینمای امروز گوهر ارزشمندی است که همه می‌خواهند آن را به دست بیاورند.

معتمدآریا ادامه داد: ما یک خانواده دوست‌داشتنی، محترم، والا و معتقد به همه ارزش‌های انسانی هستیم. صنعت سینمای ما و هنر سینمای ما بزرگ‌ترین سفیر فرهنگی در همه جای دنیا بوده است. این جایگاه دلیل حملات گسترده به سینمای ایران است. از این دلخور نیستم که هرجا رفتم ابتدا برایم توقف ایجاد کردند، نه تنها کسی نمی‌تواند من را متوقف کند که باید بگویم همه شما کمک می‌کنید که بیشتر به پیش بروم و خوشحالم که ابزارم برای این پیشرفت سینما است. از خانه سینما که حفاظت می‌کنند از حقوق صنفی همکارانم در سینما، سپاسگزاری می‌کنم.

اجرای فیلم تئاتر «سلام چهل‌سالگی» به کارگردانی محمد رحمانیان با موضوع مرور خاطرات سینمای ایران و جشنواره فجر و نیز آوازخوانی نیما مسیحا از بخش‌های بعدی آیین افتتاحیه سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر بود.

بزرگداشت عباس گنجوی

پخش فیلم متفاوتی درباره کارنامه عباس گنجوی مقدمه بخش بزرگداشت این تدوینگر باسابقه بود که منصور ضابطیان او را «ژنرال تدوین» سینمای ایران خطاب کرد. برای این بخش بهمن فرمان‌آرا و مسعود کیمیایی دو فیلمساز پیشکسوت سینمای ایران روی سن حاضر شدند.

مسعود کیمیایی در این بخش گفت: درباره عباس گنجوی عزیزم باید صحبت کنم که در سال‌های دور خیلی با هم کار کرده‌ایم. کارهای سیاه و سفیدم در سال های پیش از انقلاب، از خاک و گوزن‌ها تا سفر سنگ را با عباس کار کردم. عباس گنجوی بیش از یک مونتور، سینما را می‌شناسد. قرص و محکم همه چیز را می‌داند و فیلمت را می‌فهمد. خیلی‌ها اینگونه نیستند و به همین دلیل عباس گنجوی فوق‌العاده است. ما روزهای سختی را با هم گذرانده‌ایم.

بهمن فرمان‌آرا هم گفت: در مدتی که در کار سنیما بودم شاید با هزاران نفر آشنا شده‌ام اما فقط یک دوست دارم و آن عباس گنجوی است. طبیعتا تفاوت آشنا و دوست را می‌دانید اما می‌خواهم یاد کنم از ناصر تقوایی؛ زمانی که فیلم مستند نوروز و خاویار را ساختم از ناصر پرسیدم مونتور خوب چه کسی را معرفی می‌کنی. ناصر گفت بهتر از عباس گنجوی کسی را پیدا نمی‌کنی.

وی افزود: در طول سال‌های دوستی حتی اگر تن صدای من در یک گفتگوی تلفنی گرفته بود، عباس هر جا بود خودش را به من می‌رساند. عباس مشابه ندارد. خیلی از جوانانی که امروز کار می‌کنند شاگردان عباس بوده‌اند. عباس خودش از هیچ آغاز کرد و به اینجا رسید. هرچه درباره‌اش بگویم کم گفته‌ام.

فرمان‌آرا در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت:‌ امروز بریده فیلمی را در اینستاگرام دیدم که تصویر جوانی شهلا ریاحی را به او که آلزایمر گرفته نشان می‌دهند و می‌خندند! ‌ چرا اینقدر به این بزرگان بی‌احترامی می‌کنیم؟ مثل کسانی که به دیدار یک بیمار در بستر بیماری می‌روند وعکس می‌گیرند؛ این‌ها چه تماشایی دارد؟

این کارگردان در پایان تأکید کرد: خوشحالم که هر کاری در سینما کرده‌ام مونتورش عباس گنجوی بوده است.

عباس گنجوی در بخش بعدی روی صحنه حاضر شد با اشاره به خاطره‌ای از سال‌های دور گفت: زمانی در این کشور شنیدن صدای سرود «ای ایران» جرم بود. برای پیدا کردن این سرود چهارگوشه شهر را گشتم تا زمانی که یک خودی پیدا کردم. این خودی امروز اینجا نشسته‌ است. او سرود ای‌ایران را برایم آورد و گفت عباس فقط برای خودت است. امروز اما شرایط چنان تغییر کرده است که هر روز چندین و چند ای‌ایران جدید متولد می‌شود. شما توانسته‌اید این تغییر را ایجاد کنید و باید تغییراتی دیگری هم به‌وجود بیاورید.

بزرگداشت خسرو خسروشاهی

ناصر ممدوح، منوچهر والی‌زاده و منوچهر اسماعیلی سه چهره پیشکسوت عرصه دوبله در ادامه آیین افتتاحیه روی سن حاضر شدند تا آیین بزرگداشت خسرو خسروشاهی برگزار شود.

منوچهر اسماعیلی در این بخش گفت: لحظه دل‌انگیزی برای من است. امشب در بزرگداشت کسی شرکت می‌کنم که ۶۰ سال با او همراه بوده‌ام البته نمی‌خواهم سن‌اش را بالا ببرم. از آغاز با هم بودیم. استاد گرانمایه‌ای که با صدای نازنین‌اش در این میدان موفق شد و من همکاری‌های بسیاری با او داشتم.

ناصر ممدوح هم گفت: خوشحالم که در اینجا حاضرم و در اصل نقش بادیگارد این بزرگان را دارم. آقای خسروشاهی با حرفه و کار و اخلاقش همه را شگفت‌زده کرده و خوشحالم که در جمع این بزرگان زندگی کرده‌ام.

منوچهر والی‌زاده هم با تبریک جشن سینما گفت: قبل از هر سخنی درباره خسرو عزیز باید از برگزارکنندگان جشنواره تشکر ویژه داشته باشم. اینکه به پشت صحنه سینما آمدند و دوبله و تدوین را هم دیدند. ان‌شالله دکورساز و گریمور را هم ببنیم. این‌ها در پشت صحنه بودند. امشب افتخار می‌کنم که در جمع شما هستم و آرزوی طول عمر برای برگزارکنندگان این برنامه دارم.

وی ادامه داد: من و خسرو خسروشاهی از دبستان همکلاس بودیم. در یک محل بزرگ شدیم، با هم به سینما رفتیم. با هم لورل و هاردی را در سینما می‌دیدیم. نزدیک به ۶۰ سال است که در کنار خسروشاهی کار کرده‌ام. از او متشکرم همیشه برای این همکاری‌ها.

در ادامه این بخش خسرو خسروشاهی روی صحنه حاضر شد و گفت: هیچ وقت در تمام این سال‌ها که برای سینمای ایران کار کرده‌ام به افتتاحیه و اختتامیه دعوت نشده بودم. بلیت می‌خریدیم و کارهای خودمان را در سینما می‌دیدیم. از آقای داروغه‌زاده و برگزارکنندگان این جشنواره تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به اینکه «سال‌ها در کنار شما بوده‌ام در سینما اما در سایه و حالا به زیر این پروژکتورها آمده‌ام» گفت: از بانیان این برنامه سپاسگزارم. خبرنگاری امشب از من پرسید چه حالی داری؟ گفتم نمی‌دانم چون تجربه اول حضورم در این دست برنامه‌ها است.

خسروشاهی در بخش دیگری از صحبت‌های خود از مدیران ارشد و شخص وزیر ارشاد درخواست کرد تا توجه بیشتری به هنر دوبله داشته باشند. وی تأکید کرد: هنوز همان چهره‌ها و نیروهای سابق در هنر دوبله هستند، ‌ اما مخاطبان افت کیفیت دوبله را از چشم ما می‌بینند. فیلم‌ها با بدترین کیفیت ترجمه و دوبله می‌شوند اما پروانه نمایش از ارشاد دریافت می‌کنند. ما با جورج لوکاس و کوبریک در تماس بودیم و از آن سوی دنیا نمونه صدا از ما می‌خواستند. چرا هنری که چنین اعتباری داشت را امروز نادیده می‌گیریم؟

این هنرمند پیشکسوت دوبله در پایان گفت:‌دوبله حرفه‌ای است که من در آن خرد و خمیر شده‌ام. روزگاران عجیبی را گذراندیم اما هیچگاه فروشنده صدایم نبودم.

آیین افتتاحیه سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر با پخش کلیپی از مادران سینمای ایران و تقدیم آن به پیشگاه حضرت فاطمه زهرا (س) به پایان رسید.

سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین انتظامی سرپرست سازمانی سینمایی، علیرضا رضاداد مشاور عالی سازمان سینمایی، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما و ابراهیم داروغه‌زاده معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و دبیر سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر از مدیران حاضر در این مراسم بودند.

خسرو خسروشاهی، غلامرضا موسوی، فاطمه معتمدآریا، عزیزالله حمیدنژاد، رسول صدرعاملی، جواد رضویان، ابراهیم حقیقی، مجید انتظامی، مسعود ردایی، مرتضی رزاق کریمی، شاهرخ دولکو، سیروس الوند، بهمن فرمان‌آرا، ناصر ممدوح، اشکان رهگذر، شبنم مقدمی، جواد نوروزبیگی، محمد احسانی، فرید سجادی حسینی، نیره فراهانی، پژمان بازغی، فرشته طائرپور، محمدرضا هنرمند، مهرداد صدیقیان از چهره‌های سینمایی حاضر در پردیس تئاتر تهران بودند.

ط ه/ط ه

نظر شما
ارسال نظر